Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .eu

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплатЗа контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Избрано от автора

Уважаеми клиенти, във връзка с често задавани въпроси относно водоустойчивия шперплат, МИП ГРУП ЕООД публикува разяснения в основния си сайт mipgroup.eu, както и в паралелните си уеб страници. Целта ни е да дадем основна информация за продуктите, които се предлагат на българския пазар.

Главният критерии, обуславящ продажбите в последните 3 години, е факторът – цена . Борбата за клиенти в силно сбития пазар на строителни материали и на хидрофобен шперплат в частност доведе до тотален срив в качеството на предлагания кофражен шперплат. Въпреки тенденцията да се пита първо за цената на лист водоустойчив шперплат, често се задава и въпросът за "първо качество" на материала.

Желанието на фирмата ни е да внесе яснота относно качеството на водоустойчивия / хидрофобен шперплат. Основно предназначение на кофража го прави много значим и скъпо перо в строителството. Описваме качествата в три точки, като качественият водоустойчив шперплат е в първа и втора категория, а всичко останало в трета. МИП ГРУП ЕООД иска да бъде коректен партньор на своите клиенти, като изложи принципите на ценообразуване на продуктите, които предлага.

Общи характеристики на хидрофобния шперплат:


Към началото на ШПЕРПЛАТ .bg »

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП