Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .eu

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплатЗа контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Моля, обърнете внимание!

Уважаеми клиенти, най-ниската цена на даден продукт, а в случая на хидрофобен/водоустойчив шперплат, е напълно оправдана и правопропорционална на качеството, което той носи. За да се постига минимална цена се правят огромни компромиси във филма, лепилото и дебелината на платното на всеки лист хидрофобен шперплат. А това се отразява в кубатурата на всяко пале. Разликата в дебелината на листовете на водоустойчивия шперплат в пале (17,18,19,20,21мм) налага допълнителна обработка на бетонната плоча след декофрирането на хидрофобния шперплат. Получават се сериозни разлики, които обуславят полагане на допълнителен труд, материал, време и най-вече средства. Освен всичко това, използването на нискокачествен водоустойчив шперплат е твърде краткотрайно (1-2 декофрирания).


Публикуваме тази информация поради факта, че изминалите две години изострят некоректната конкуренция, качеството стига критичен минимум, а всичко това е за сметка предимно на клиента.
Нашата цел през годините е да сме открити, коректни и да се стремим да предлагаме максимално приемливо качество на конкурентна цена.


Публикуваме снимков материал, който говори красноречиво за „качеството” на много от предлагания водоустойчив / хидрофобен шперплат.

Евтиното в случая излиза много, много по-скъпо:

Към началото на ШПЕРПЛАТ.bg

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП