Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .eu

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплатЗа контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Съвети за правилна употреба на водоустойчив шперплат

Многократното използване и ефективността при работа с шперплата зависят от правилната употреба, съхранение и поддръжка

Следвайки следните съвети Вие си гарантирате максимален живот на закупените платна от водоустойчив шперплат:Водоустойчивият шперплат има много найменования-хидрофобен шперплат,водоустойчив шперплат,кофражен шперплат,кофраж,кофражни платна,водоустойчиви платна,влагоустойчив шперплат,кофражни плоскости и др. Хидрофобният шперплат има основно приложение в строителството.Използва се главно за изграждане на кофраж (вертикален и хоризонтален),изграждане на кофраж за колони. Размерите му от около 3 квадратни метра позволяват да се подрежда много бързо и удобно, а декофрирането му е просто. Гладката повърхност прави повърхността на излятата плоча перфектно гладка след декофрирането на кофражните платна. При строителството на къщи хидрофобният шперплат често се използва подпокривно. Задължително е да използвате кофражно масло преди изливане на бетона,така след декофриране много лесно ще отлепите самите платна шперплат, а и щетите по шперплата ще бъдат минимални. Друго много важно действие е обмазването на всяка направена дупка или срязана повърхност на хидрофобният шперплат със силиконова боя.Така дупките ще бъдат запечатани и няма да влиза влага.

Хидрофобният шперплат може да се използва за изграждане на:


Още информация за предлагания хидрофобен шперплат

Строителния хидрофобен шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове тополов и буков или само тополов фурнир, което придава здравина и дълготрайност на материала. Водоустойчивите фенолни смоли използвани за лепилна връзка между отделните пластове, както и филмовото покритие от 180 гр./кв.м., гарантират висока устойчивост на атмосферни влияния, както и износоустойчивост на шперплата.

Произведен по съвременна технология, шперплата дава възможност за постигане на високо качество на бетоновата повърхност и отлична ефективност при минимална себестойност на извършената работа.


Прочетете още за качеството на нашия водоустойчив шперплат »

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП